Siirry pääsisältöön

Kokonaisvaltaiset tuotekehityspalvelut

Tarjoamme elintarvikkeiden tuottajille ja ravintoloille koko tuotekehitysprosessin kattavat palvelut. Elintarviketeollisuuden yritykset voivat tilata projekteihinsa ulkopuolista näkemystä ja konsultointia. Autamme raaka-aineissa, makujen luomisessa ja reseptikassa sekä koko tuotantoprosessiin liittyvissä kysymyksissä. Tuotekehityskeittiössämme valmistamme testieriä, jotka ovat pakkausta myöten valmiita näytteitä kauppaketjuille ja tukkureille.

Elintarviketeollisuudelle

Tarvitseeko ruokatehtaanne ulkopuolista näkemystä? Konsultoimme elintarviketeollisuuden yrityksiä niin reseptien kuin kokonaisten tuotesarjojen ja prosessien kehittämisessä. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme kattaa niin liha- ja kalatuotteet kuin vegaaniset ruoat, leipomotuotteet, valmisruoat, välipalat ja palvelutiskien erikoisuudet.

Pientuotajille

Onko sinulla ruoan pienteollisuutta tai alkutuotantoa kuten lihakarjan tai kalan kasvatusta tai muuta vastaava? Jalostamme raaka-aineestasi maukkaan ja kiinnostavan ruokatuotteen. Autamme ratkaisemaan niin reseptiin, kypsentämiseen, säilyvyyteen, tuotantoon ja laitteisiin kuin pakkaamiseen ja myyntiin liittyvät kysymykset.

Ravintoloille

Oletko ravintoloitsija tai satelliittikeittiön omistaja? Pyydä meidät apuun, kun haluat skaalata tuotantoasi teollisiin mittasuhteisiin. Olemme kumppanisi, kun elintarvikehuoneistonne ei enää riitä ja tarvitsette uudenlaisen tuotantoprosessin sekä yhteydet myyntiportaaseen.