Siirry pääsisältöön

Kokemuksemme

Tuotekehityspalveluistamme vastaa tuotekehittäjä, keittiömestari ja ruoka-alan vaikuttaja Jari Pimiä. Hänellä on laaja-alainen osaaminen siitä, miten raaka-aineet kehitetään valmiiksi tuotteiksi kauppojen ja ravintoloiden valikoimiin.

Vaikuttamista ruoka-alalla

Keittiömestari Jari Pimiän ravintolakokemus kattaa niin fine dining -ravintolat kuin lounas- ja henkilöstöravintolat. Hän on toiminut Etelä-Suomen Keittiömestarit ry:n puheenjohtajana ja kokkikilpailujen tuomarina. Jari toimii kentällä laajasti seuraten alan kehitystä ja viettäen ruokakulttuurin parissa myös vapaa-aikaansa.

Tuotekehitystä teollisuudelle

Ravintolamaailman lisäksi Jari Pimiä on tehnyt pitkän uran elintarviketeollisuudessa mm. tuotekehityspäällikkönä ja tehtaan johtajana. Hän on usein ollut linkkinä tuotannon ja myynnin välissä etsien ratkaisua, joka palvelee tuotteen loppukäyttäjää. Kokemus kattaa niin liha-, kala- ja valmisruokateollisuuden sekä kauppojen omat tuotemerkit.

Tunnettuja tuotesarjoja

Monet suomalaisten tuntemat elintarvikebrändit ova Jarin tuotekehitystyön tulosta. Hänen käsissään on syntynyt reseptit fast food -ravintoloille ja kauppojen valmisruokien tuotesarjoille. Jarin projekteja ovat myös monet kaupan hyllyiltä tutut kolmioleivät, wrapit, salaatit ja muut valmisruoat.